За нас

Какво е Go Muesli

GoMuesli е вкусна и здравословна закуска, приготвена изцяло от органични съставки, с доказан произход.

WeMix

Превъзходният вкус на нашите мюсли, не се дължи на мистериозна рецепта. Не. Тайната е в натуралния вкус и високо качество на съставките, които използлзваме. Микс от разнообразни зърнени култури, хрупкави ядки, семена и естествено сладки сушени плодове е всичко, което има в кутия GoMuesli.

Тази простичка, но вкусна рецепта, крие куп възможности за разнообразна закуска. Обичаме да експериментираме с различни вкусове и да откриваме нови и апетитни комбинации. Селекция от любимите ни мюсли миксове ще откриеш в WeMix.

YouMix

Ние от GoMuesli знаем, че няма уиверсална формула за перфектен микс. Всеки има различен вкус и никой не знае по-добре от теб как обичаш закуската си. С YouMix миксер лесно можеш да приготвиш мюсли и по твоя рецепта.

Закуска приготвена специално за теб. Както Ти я обичаш. „Защо трябва да слагат толкова много стафиди!?” Ако и на теб ти звучи познато... Ние няма да сложим в закуската ти нищо, което Ти не искаш. Обещаваме.

Защо да закусваш с Go Muesli

  • Бърза закуска без угризения.

    Нямаш време да приготвиш здравословна закуска. Не бързай да влизаш в баничарницата на път за работа. Нужно е само да залееш порция GoMuesli с мляко или плодов сок. Бързата закуска не винаги е “джънк”.

  • Енергия

    В основата на всеки микс стоят зърнените култури , които са отличен източник на фибри. Те снабдяват ума и тялото ти с енергия и те държат сит часове наред.

  • Стройна фигура - Блажен вкус, без излишни калории.

    Добрата физическа форма е резултата на добри хранителни навици и качествена храна. Не пропускай закуската. Закусвай GoMuesli.